BEHANDELINGEN

PRE RED voor de gevoelige huid €60,-

DETOX voor de onzuivere of doffe huid €60,-

ANTI AGE voor de ouder wordende huid €65,-

HYALURON voor optimale hydratatie €52,50 

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Ten eerste worden alle wensen besproken en aan de hand van jouw huidwensen passen we de behandeling daarop aan. Elke keer als je bij mij in de stoel ligt bekijken we je huidwensen weer opnieuw om de huid actief en gezond te houden.

Balans

We starten altijd met een intake. Kom jij voor een huidprobleem, altijd maar die eczeem die opkomt als je stress hebt of acne die verergerd door anti-conceptie?
En hoe zit jij eigenlijk in je vel? Tijd om je leefstijl, voeding, hormonen en o.a. darmen onder de loep te nemen. Aan de hand van een intake gesprek kijken we waar jouw huidprobleem vandaan komt en hoe we jou in balans kunnen brengen van binnen en buiten op een natuurlijke manier!

Essentiële oliën

© 2020 Marilooks

Doterra is een merk met essentiële oliën. Pure oliën uit de natuur die de balans opzoeken van binnenuit. Een huidprobleem komt eigenlijk altijd van binnenuit, of dat nou uit de darmen komt of vanuit een verstoorde hormoonbalans. Ik vind het belangrijk om het probleem bij de oorzaak aan te pakken en dat doen we door te starten met een massage behandeling in combinatie met de oliën van Doterra. We gaan van binnenuit opschonen, dit in combinatie met een gezonde leefstijl en de juiste skincare krijgen huidproblemen bijna geen kans! En ben jij van binnen en buiten in balans!

SPOT REMOVER VANAF €30,-

BIOPEEL €75,-

MICRONEEDLING LICHAAM VANAF €50,-

MICRONEEDLING GELAAT €90,-

SALICYLZUURPEELING €85,- 

GLYCOLZUURPEELING VANAF €75,-

Expertise

Een peeling zetten we vaak in bij pigment, acne, couperose, rimpels of een doffe huid.
Microneedling wordt vaak gebruikt bij littekens, een grove huid of rimpels.
Met de spotremover verwijderen we plekjes en vlekjes op gelaat en lichaam zoals bijvoorbeeld bloedblaasjes, couperose en steelwratjes.

Huidbehandelingen

VITAMIN voor optimale hydratatie en glow €65,- 

SKIN FITNESS dé anti age behandeling €80,-

CLEAR SKIN voor de onzuivere of doffe huid €65,-

PRE RED voor de gevoelige en/of rode huid €80,-

Een huidbehandeling bij marilooks is altijd huidverbeterend. We werken met specifieke en effectieve producten geselecteerd op jouw huidwensen. De combinatie van natuurlijke producten en het effectieve ingrediënt glycolzuur behalen we samen mooie resultaten.