Tanja

Al enige tijd ben ik bij Marilou onder behandeling. Eerst voor mijn acne wat nu gelukkig onder controle is. Maar ik hield er littekens aan over, die zijn we nu door middel van microneedlen aan het behandelen. Na 2 behandelingen met microneedling zie ik al bijna geen littekens meer, zo fijn! Ook heeft Marilou fijn begeleid bij wat het mentaal met je doet, ik ben een stuk zekerder en zit fijner in mijn vel!

Mensen die ook zijn gaan stralen!

Juul

Marilou geeft deskundig advies! Mijn littekens zijn d.m.v. microneedling een stuk gezonder gaan ogen. Daarnaast geeft deze behandeling vertrouwen terug in mijn lichaam. Na de eerste behandeling zag ik al resultaat.
Marilooks is een absolute aanrader voor zowel geest en lichaam! Dankjewel 😘😘

Denise

Jeetje waar moet ik beginnen... zo'n anderhalf jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Marilou. Mijn acne was al 1,5 jaar terug en ik was net ziek uitgevallen van mijn werk. Bij de vorige huidsalon ging ik weg, omdat ik merkte dat ik me daar niet meer prettig voelde. Ik kende Marilou nog als "zus van". Ik was sceptisch toen ik bij haar kwam, omdat ik al zo veel had geprobeerd om op een natuurlijke wijze van de acne af te komen dat ik niet meer geloofde dat het nog mogelijk was. Bij de intake werd mij gelijk duidelijk dat Marilou écht holistisch werkt. Zij stelde mij vragen die andere salons nog nooit hadden gesteld. Zeker toen ik net was uitgevallen van mijn werk, was dit soms confronterend, maar het gaf me al zo veel inzichten. De eerste paar maanden hebben we alleen maar behandelingen met oliën gedaan en heeft Marilou mijn gezicht niet eens aangeraakt. Ook met de oliën was ik zeer sceptisch en deed ik het in eerste instantie echt alleen omdat Marilou er zo'n voorstander van was (haha sorry maar dit is echt waar). Maar al snel merkte ik dat het echt verschil maakte. Emoties kwamen los, ik voelde meer ontspanning, het werd makkelijker om me te uiten. En ik had niet gedacht dat er alleen al daardoor een wereld van verschil zou zijn in mijn huid. Ook in de maanden erna heeft Marilou mij niet alleen behandeld, maar ook gecoacht. Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak en wat ik het meest bijzonder vond was dat zij haar klanten zo betrekt in haar eigen ontwikkeling. Hierdoor hebben we vele mooie gesprekken gehad! Mijn huid is nog niet volledig acne-vrij, maar we zijn er dichtbij. Het mooie vind ik van het hele traject tot nu dat mijn doel ook niet meer is om acne-vrij te zijn. Ik heb mede dankzij Marilou geleerd om van mezelf te houden, met of zonder acne. Tuurlijk zou het fijn zijn om acne-vrij te zijn, maar het bepaalt mijn leven totaal niet meer. Daar ben ik nog het meest dankbaar voor! Marilou, wauw, jij doet jouw werk met zoveel passie en je blijft altijd dicht bij jezelf. Ik vind het bijzonder dat ik daar ook onderdeel van mag zijn en blijf nog veel bezoekjes aan jouw salon brengen. Bedankt dat je mij weer dicht bij mezelf hebt gebracht! 

HUIDRESULTATEN