Met de e-books die ik maak wil ik je laten zien dat je ook thuis veel aan holistische selfcare kunt doen. En ik wil je laten inzien dat veel vage en terugkomende klachten linken met bepaalde organen en bijvoorbeeld je hormonen. Elke klacht heeft een les, een reden.

Met onderstaande e-books kun je thuis zelf aan de slag, en als je hulp nodig hebt, ben ik er voor je!

Je gaat aan de slag met:

emoties
darmen
voeding 
h
ormonen
slaap
ontspanning

Selfcare

Je mag zijn wie je wilt zijn!
Wat leer je tijdens dit traject?

- Je leert je klachten (her)kennen
- Je leert je lijf kennen
- Je leert jezelf kennen
- Creëer bewustwording en rust
- krijg inzichten en ontspanning

Kies voor jezelf! Kies voor een gezonde versie zonder lichamelijke en mentale klachten. En leer vooral wat de klachten je willen vertellen.

inclusief 1 op 1 begeleiding
5 contactmomenten
inclusief 1 behandeling

€250,-
of
€50,-
per maand

5 maanden traject

Bij dit e-book ontvang je een hormoontest wat inzichten geeft in je klachten en welk specifiek hormoon er uit balans kan zijn. Ook vertel ik je welke klachten waarmee te maken hebben en leer je veel over voeding en sporten i.c.m. hormonen. Ook geef ik advies in aromatherapie en supplementen. Maar het stukje zelfliefde staat voorop!

€24,95

verstuur

Ik wil dat e-book!

Gratis

Dit is een gratis e-book. Het is een mooi begin om kennis te maken met selfcare, mindfullness en aromatherapie. Leer op een holistische wijze te kijken naar vage en terugkomende klachten zodat je voor de rest van je leven een liefdevolle switch maakt, voor jezelf! 

Thank you!
We'll be in touch soon.