HOLISTISCHE WERKWIJZE

Coaching

We starten altijd met een kennismakingsgesprek, of je nu voor een huidbehandeling komt, een coachingsgesprek of benieuwd bent naar de oliën van Doterra. Tijdens het dit gesprek komen we uit op jouw wensen, eventuele klachten en vragen. En daarop passen we een persoonlijk behandelplan aan, alles kan, en vaak gaande weg passen we aan. Dit alles in combinatie met oefeningen, natuurlijke producten en behandelingen van gezicht en/of lichaam.

Holistisch betekent niks meer en minder dan te kijken naar het hele plaatje. Het probleem, de klacht van binnen en buiten bekijken op een natuurlijke manier.

Kun jij tips en tricks gebruiken betreft huidproblemen, lichamelijke of mentale klachten. Ik kan je ondersteunen en helpen met de zoektocht naar de kern van je eigen IK!

Ga samen met mij op onderzoek uit hoe jij de beste versie van jezelf kan worden en blokkades en spanning achter je kunt laten! Door te landen, ontstressen en een blik naar binnen te werpen.

Behandelingen

Huidbehandelingen €80-€95,-

Reiki behandeling €70,-

Lichaamsmassage met essentiële oliën €70,-

Alles is mogelijk, vertel je wensen en ik speel daarop in. Van huidklachten tot emotionele en fysieke klachten.

Diepe ontspanning en innerlijke rust staan altijd voorop. Ervaar heerlijke geuren, ademhalingsoefeningen, bewustwording, mindfullness en thuiskomen bij jezelf! 

Combinatiebehandeling (prijs in overleg)

© 2020 Marilooks

Ervaar:

Rust
Opluchting
Het zonnetje gaat schijnen!
Thuiskomen bij jezelf
Diepe, intense ontspanning
Betere energiestroming door je lijf
Kom uit je hoofd en in je lijf!Werkvormen

© 2020 Marilooks

Ik werk met essentiële oliën, reiki, ademhalingsoefeningen, loslaat methodes, systemisch werk, voedingsadviezen, bewustwording. Alles om een compleet aanbod te geven voor wat jij op dat moment nodig hebt, en dat is per afspraak verschillend!

De ene keer ben je meer gestresst dan de andere keer of is je voeding veranderd en daardoor ook je spijsvertering en hormonen.

Onderstaande methodes kunnen altijd gecombineerd worden voor de mooiste resultaten!

Er komen tijdens behandelingen vaak emoties naar boven of er verschijnen nieuwe inzichten. We gaan dit proces samen aan en daarom staat persoonlijke begeleiding bij mij voorop!

Microneedling littekens lichaam in overleg

Microneedling gelaat €145,-

Salicylzuurpeeling €120,-

Glycolzuurpeeling €120,-

Finishing touch

Een peeling of microneedlen zetten we vaak in nadat de basis van de huid gezond is en er nog een finishing touch nodig is, of een APK'tje zoals ik wel eens zeg. Een goede opfrisbeurt voor een doffe huid, onzuiverheden, rimpels en littekens.